Hallelulja!

näe inte precis hehe... ;)

Peter åkte till Arjeplog igår och jag är ensam hemma me katten. Kom på när han skulle åka att jag hade hela helgen och nästa vecka för mig själv! vad skulle jag göra då? förutom att flytta hästen då..... Så jag skickade ett sms till Tina och funderade vad hon hade för sig! och de visade sig att hon satt men sin syster Helena och en gemensam kompis till dom Anne (i sandviken) och drack öl! Så jag begav mig dit och gjorde dessa härliga människor sällskap ;) De blev nån bira där sen begav vi oss till Karma. Träffade även Parre där och de va ju inte igår, en gammal jobbarkompis från SH! dom (Parre å Danne) ringde nå fina samtal till Karin och Petra också...vet inte varför! så dom fick lite trevliga samtal där mitt i natten haha.. sorry!  Tina fick kanske lite väl mycket av de goda haha! men någon ska ju få de å...Även att jag fick skäll av nån kille som ville att jag skulle komma och sätta mig breve han, men de hade jag ingen större lust med! såg ingen anledning helt enkelt, kände han ju inte ens! Han började typ skrika och frågade om han såg otrevlig ut? CP säger jag bara...haha! Hamnade även breve några gamla klasskompisar sen högstadiet, som jag vet att har haft de lite....eller dom har försökt piffa upp deras vardag me lite starkare grejjer än alkohol om man säger så... pratade lite me dom och frågade vad dom gjorde nu för tiden och de verkade ha löst sig en del för dom (sa dom iaf) så de va ju roligt!
Jag hade min svarta skinnklänning  från Objekt som jag köpte i Sthlm. Kan inte säga annat än att jag stortrivdes i den...så den kommer vi använde många gånger ;)

Har varit och ridit min pärla idag och planerat en eventuell resa i morgon, vi får väl se hur de blir ;)

(Om jag har varit riktigt snäll så kanske jag får ett bidrag iaf när jag fyller år till en ny mobil Av kamera-typ. Så ni slipper plågas med mina kassa mobil bilder mer ;)





Hähä...

Parre i mina brillor...


Britney Spears 14/7 2009

ja solen sken när vi åkte från Gävle dock inte när vi kom fram... Vi åkte buss ner och när vi klivit av den så gick vi mot Åhlenshuset, eftersom att vi var lite tidiga fick vi vackert vänta med (de andra) pensionärerna utanför dörren tills att dom öppnade :p De blev en fika/frukost där sen drog vi ut på staden och vi hade ju alldelens för lite tid på oss. Men allt känndes så stressigt för vi fick inte tag i de hotellet som vi skulle bo på över natten (svärmor hade ju fixat ett sådant ;) Så jag ringde hem till min mamma så hon fick leta reda på hotellets hemsida, va det stog om incheckning...och då gällde den från kl 14 så (de låg ju lite på sidan av) så vi trodde att vi måsta ta oss dit till dess...ja så man gick ju och snegla på klockan och undrade vart vi skulle, hur lång tid de va kvar, hur lång tid de skulle ta till hotellet bla bla bla. Men tillslut så fick jag tag i dom och vi kunde anmäla sen ankomst då...så då blev allt lugnt igen, de va ingen fara kom när ni kan lät de som :) Så då va de bara att strosa vidare!  Vi hann ju i stort sett bara me Åhlenshuset och Drottninggatan men de är  ju nästan där alla butiker (som jag ville in i) fanns...Det va ju väldigt utplockat överallt lär jag säga, eftersom att de va mycket rea då. Resturang Grill blev de inte för dom öppnade klockan 17 0ch vid den tideen behövde vi vara på väg mot hotellet...så det blev ett annat ställe efter samma gata (kommer inte ihåg va de hette) Gott va det iaf. Men de värsta av allt ingen Ben & jerrys! vi hade inte tid helt enkelt men men de blir fler gånger :)

Vi hittade på en taxigubbe iaf, tog oss till hotellet och där va de bara att ta på fin skjortan ;) sen bar det av mot Globen... Lite segt blev de innan de kom till Brittans nummer... Det va lite andra uppträdanden och dom va bra inge ont om de! men den tiden som ingen stog på scen blev lite seeg. Hakim och Knappen från NRJ va där och körde lite DJ:ande för att få igång publiken och efter dom kom DJ Havanna Brown! Ja de va en cool lätt klädd brud kan jag säga haha! läderstövlar upp överknäna (höga som hus!) som hon skuttade omkring i på scenen i, nät trumpbyxor och en liiten tight svart baddräkt plus långt blont hår ner till arslet! knappt snygg va hon haha! (okej hon såg lite bra ut daa ;) Hon poppade på lite där då en massa bra mjusik ;) SEN så småningom kom de till Brittans del! Så gått som fullsatt va det på läktarna och ja det va verkligen bra! "This is a freak show" sa dom ett ex antal gånger och dom levde upp till det också kan jag låva! Det va lite blandat med gamla och nya låtar som man aldrig hade hört! och eftersom att turne'en (stava?) hette Circus så va de cirkus tema på hela uppträdandet. En massa galna tricks gjordes det på scen och de va så man höll andan flera gånger faktiskt.... Sjukt bra va allt och de va verkligen värt pengarna! Såhär såg de ut (dock inte min film)
Ni kan ju kolla in galningen i tvångströjan...haha!




Hittade lite bilder på DJ Havanna! Hon va nog lite större/känd än vad jag fatta när ja såg henne hehe...





Lite andra inhandlingar för dagen ;)



Gina Tricot. Ny inkommet! inte rea men de är Gina...

Denna från butiken Salt. Skinn på fram och baksidan sen är de tyg på sidorna. Rea 250kr

Brills från Friis & company Rea 200kr

hihi.. en Frans-janne ;) Rea från Top shop 180kr

och så klart...

och så klart ett par till pjucks ... H&M 250kr



kompånå?

Igår va jag till Kilafors och dumpade av grabbarna! de har jag väll skrivit här tre gånger nu så de har ni nog redan förstått ;) När vi (Ulrika & jag) släppte av dom och tittade oss omkring och konstaterade att folk gick i gummistövlar och hade lera upp på vaderna, så blev man ju inte så avundsjuk precis..äckligt...men dom hade tur med vädret denna dag!  Vi fortsatte mot Bollnäs där mötte vi upp Karin (som också skulle på Rock weekend) som lämnade över lite kvar glömd pryl sen Ibitza-nighten  ;) och efter de käkade vi en god pizza på pizzeria Roma. Sen hem till Hedesunda igen sitta still en stund och efter de! Upp igen...48mil hade ja åkt innan dagen va slut ;p Men han (Peter) får "ge igen" på tisdag när han får hämta oss  i stockholm :)  

Idag har Johanna varit hit och vi var till Åsahammar och red på Chilli :) och hon tyckte de va de roligaste hon varit me om på länge, så fin tyckte hon min pålle va :D stolt som en tupp blir man! När jag endå är inne på Chilli så ska jag inte glömma att skriva..att våran granne va över härom dagen och medelade att dom kommer ha en box-plats över vilken dag som hellst :D så jag pratade ihop mig med mamma och JA jag ska få flytta henne! åtminstånne prova till en början så att allt fungerar. Men gud så skönt de kommer bli att slippa åka till Åshammar var och varannan dag, men de blir nog en del försämringar också mindre hage och lite mindre ridvägar, men dom har ju ridbana ist då ;)  

och här har vi Plutten! min kanin, som är 10år nu Sötis*

Nattinlägg

För pigg för att sova men för trött för att vara social :p

Det blev en tur till Hofors idag! lurade mä mig Johanna och de va ju ...regnit hehe..men de gick ju bra för Destiny och Izabella! Hoppas att hon förstår hur intresserad jag är bara.... 
Har nyss varit hos Tina och kollat på film.. Sunes sommar blev det och de går inte att få nog av den ;) helt klockren. Vi käkade Chilli Chees mmm...och drack cola, en och annan döskalle slank de ner också ;)

Peter är och fiskar i Uppsala med Nicke och kommer hem i natt, vid 3-4 tiden trodde han! kul kille.... knäppte på tv:n och de går fan inte å kolla, de är bara störningar hela tiden! jävligt drygt faktiskt! Den enda kanalen som fungerar bra är tv4 och där är det filmen -Blade runner: the final cut!  kul å kolla på den ensam :s men de verkar inte vara så mycket att fundera på heller...

 Imorgon ska vi (jag och Ulrika) skjutsa grabbarna till Kilafors Rockweekend så dom får mojsa runt lite i leran hehe...kan tänka mig att de är mysigt där nu :s Men dom kommer väl vara snorfulla så de hinner dom inte märka...deras huvudband Dimmu Borgir börjar spela klockan 1 på natten och sen ska jag hämta dom, så de blir en lång natt i morgon :) Men de är ju jag som har kommit på hela ideen, att dom skulle åka! självklart tänker jag skjutsa, nemas problemas ;) Innan vi pyser hemmåt (första vändan) så ska vi åka vidare och käka i Bollnäs på nå bra ställe,de blir trevligt :) Max är väl den mest välbekanta resturangen där för min del...haha! de har ju blivit en del stopp där på vägen hem från deiverse Tranan-dance-all-nights ;) hähä...Men nå trevligare ska vi väll hittapå...


Jag och min tvillingbror... Lika som bär! skulle inte tro de...


Sthlms ideer

Idag tänkte jag åka till Hofors och titta på Destiny :) vid lunch skulle hon starta......spännande!
Igår kostade jag på mig en ny stor fin väska! Måste ju ha nå i stockholm att lägga alla inköp i! en billig sådan från H&M blev det ;) och även t-shirt blidde de...

 

krokodilen kommer från Divas



Sheeet vi kommer att få ont i fötterna efter denna dag alltså...tror att man ska ha ett par skor at byta med, mä sig! eller man kan ju köpa ett par där också ;) 7.00 går bussen från Gävle och då är vi framme 9 halv 10 kanske och sen blir de stan!  och inte fören kl 19.30 skulle Britney spela. Har ni nå tips på butiker som man inte får missa?  När jag och Monika (senaste gångerna) har varit ner så har största delen av tiden spenderats på Åhlenshuset (för de har varit tok-rea när vi har varit där hehe...) och på souk-huset! Där finns ju Topshop hähä! och de är ju helt klart en av mina stora fovoriter ;)    Mat då? Största upplevelsen i Sthlm och resturang för min del måste vara -Grill! vilket ställe och vilken mat! Skulle vilja prova Kopanyang (?stava) Resturangen som Promoe dom sjunger om i Svennebanan haha! men Ida gillade inte varken kina eller asiatiskt så de blev de inte. Kom med förslag vett ja!  


Space Cowboy

Nee..den är inte ny, men den har nötit i mitt huvud sedan vi va i Arjeplog i midsommras...
Vet inte varför !!men jag kommer och tänka på Emmas Björn när jag ser videon!! ja är knäpp haha! :p Undra om han har varit sådär långhårig nån gång?? DJ har han väll varit iaf, det kanske är därför ?? Självklart är de Emma han dansar med ;)



Mycket trall-vänlig ;)

Stockholm next week!

Ja man får tänka på de som är roligt ist..när de känns lite långsamt och värdelöst i livet!
På tisdag drar vi till stockholm och de vi åker dit för är ju Brittan så klart ;) okej jag hade velat ha några fler människor med mig om jag hade fått bestämma men de blir inte så nu. De kommer bli bra iaf och jag ska prova kläder och fota som en galning! tyvärr brukar man ju glömma bort de när man väl är där... hehe... men jag ska försöka komma ihåg ;)








WTF!

Jag ska ju åka och rida i Ockelbo idag! Men de får jag nog ta och fet glömma. Även om ridhuset skulle stå ledigt, så hur kul är de å köra transport dehär skitvädret... Crap!
Igår va jag och fixade med a-kassan den eviga a-kassan som jag skulle vilja spy på rent ut sagt! Nu har jag fått brev hem i lådan två gånger att jag inte ska få nå pengar!  När jag åker dit ruskar dom bara på huvet och tycker att deras kollegor som beslutat detta, är knäppa i huvudet ... ja vad ska man säga? de börjar bli aningen tjatit nu, när de inte bara kan fungera som de ska! jag har för i helv**** betalat för de..men men...

Idag är de ingernting inplanerat i övrigt. så jag får väl fortsätta slipa fönster då..blää* men de ska ju göras, Peter fixade lite med elen igår och vi satte upp ett mål! (hör och häpna) att vi ska ha gjort klar den väggen  innan vi/Peter åker till Arje fredag v.29. vi får väl se!
Sitter och kollar på Nyhetsmorgon nu haha! och va faan..dom har gjort om mat lagningsprogrammet! nu är de ju skit dåligt! daahh...i morgon har dom en timme som man får ringa in och klaga, de ska jag nog ta och göra! vad har ni gjort med middagstippet va! va! va? hahaha! näe de behöver jag nog inte de sköter pensionärerna såå bra...





I morgon ska jag åka till Hofors och kolla på Desteny när hon ska debutera 115cm, någon som vill följa mä?
 

Ett gott skratt...

satt och kikade runt lite på Bloglovin och hittade en blogg eller sida som hette www.argalappen.se och där kan ni ju kolla in om ni har lite humor! jag höll på att dö av skratt... vad är de för fel på folk !?

PS: nu har jag lyckats lägga upp en film på våran runda i söndags! om ni vill ha nå mer att skratta åt ;) 
       välj  -Hästen bland kategorierna och Söndag = vår första tävling (.....eller bläddra ner lite)

070709

Idag har de varit en spännande dag .... slipade fönster här hemma och sen åkte jag till Åshammar och tittade på filmen som Ingela hade filmat i söndags, synd att man inte är så teknisk  så att man lyckas lägga upp den här.........
Jag har iaf varit och provridit en häst i dag ;) eller aldelens nyss rättare sagt! De känndes verkligen jättebra och jag är erbjuden en chans som man nästan inte får missa! men jag måste fundera lite innan jag kasstar mig in i saker och ting. Sen skulle matte till hästen fundera lite om hon vill betala för mina tjänster eller inte ;) hehe... spännande känns det och så jäkla roligt! De va ju inget dåligt område hon stog i heller aldelens breve golfen i Gävle, helt nya hus stog de där och det va snarare herrgårdar än vanliga hus! jättefint område. Hästen heter Destiny (för er som är nyfikna;) hon va efter Air och han har hingsten Airline bakom sig så de är ju en trevlig stam på henne också. Hon va jätte trevlig att rida samtidigt som de fanns en liten bestämmd dam i henne och ville gärna ha de på "sitt vis" ägaren såg att hon testade mig direkt, hon tänkte då inte gå där och anstränga sig utan att jag gjorde de hehe... Men de är bra de, mycket trevlig va hon att hoppa också! och i övrigt helt okomplicerad!

Har inga bilder på henne ännu men vem vet om de blir nå mer av dehär så kommer de att dyka upp, jag lovar ;)


Måndag

Alltså jag är kungen av tålamod! Monika (svärmor) ringde igår och behövde lite hjälp i butiken (eller på kontoret , rättare sagt) och självklart vill vi jobba lite! Så jag åkte in på måndagen och jobbade lite. Min uppgift för dagen va att bygga ihop en hylla (en gigantisk hylla!) Hon visade mig en hög skivior och en ica-påse med skruvar och plugg...sen lära hon gå ut i butiken igen! Bay Bay sa hon...haha! och jag kliade mig i huvudet ett bra tag innan jag hade fatta va alla delarna va till!
Jag fick även lära mig att om en del blev fel så va de bara att riva och börja om!! Så ett tag va jag liiiite trött på den där jä*la, sk*t,  hylls j*veln..... haha!




 



Här har jag skruvat upp ungifär hälften av hyllan och de va nästan dubbelt så mycke skruvar!


Såhär skulle de se ut!






Bra Kicki ,bra!

Söndag = vår första tävling

Ja då va denna dag kommen och jag va bara helt lycklig i hela kroppen. Tänk att jag har lärt Chilli allt hon kan! Jag blir så stolt över henne och mig själv. Hon skötte sig jättebra på tävlingsplatsen och de kom hästar nära men de brydde hon sig inte om. Våran runda kunde inte ha gått bättre och de blev noll fel och en rosett :D Hon va konsentrerad, lyssnade och vi hittade ett jättebra tempo. Så när vi gick i mål blev man ju helt snyftig.... Ingela fimade hela rundan, så jag tänkte lägga upp den här så fort den kommer till mailboxen :)
Hindren kändes jättelåga, fast de va ju 90cm, men nästa gång kan jag gått och väl starta 1m för unghäst de fixar vi! ;)







tack Ingela! http://elske-dieuwke.zoomin.se/

Lördagen


På lördagen va jag en lagomt seg människa och inte allt för aktiv... åkte till åshammar vid lunch och pysslade lite, smörjde läder,och putsade på hästen och longerade. Sen ringde Ida och funderade om vi skulle ta och hitta på nå! Sagt och gjort, de blev mat på Brända bocken, vi käkade grillat  lammspett med fetaostcreme så ni förstår ju själva att de va gott!  hehe... sen bio, filmen hette Baksmällan! och jag höll på att skratta ihäj mig! så den är sevärd ifall ni funderar på en bio-night :)


Började bli lagomt nervös inför söndagen! eller tävlingsdagen hehe...

Fredag

Igår va det en trevlig dag... satt här en stund på morgonen och sen va jag till Arbetsförmedlingen och fixade, skulle ju ha praktik ganska snart men de visade sig att man inte fick ha de förens i höst! Så de va ju bara å glömma då! man blir så trött. senare va jag till ridklubben och röjde gräs i värmen och på vägen hem ringde Ida :) hon hade smugglat me sig Kim från Söderhamn och tänkte kipnappa med mig till Valbo! men jag hade ju lovat Ulrika ja ,så de blidde inget av de inte, tyvärr! men de blir fler gånger.  Så de blev gävle ist och där va ju då ullis :)  vi käkade på Texmex  och där har man ju inte (heller) käkat förr! så de är bra att jag får prova lite olika ställen, lysande! sen gick vi en sväng på staden och jag provade jeans på Gina tricot men dom satt som jag vet inte vad...så de blidde inga. Få se om Karin skulle till Valbo i dag då kan man kika lite där ist....
På kvällen va vi till Peter och Marie, nice! dom hade käkat innan vi kom så vi tog lite Max med och käkade där. Jag fick äntligen min efterlängtade Lyx shake som jag har längtat efter sen vi åkte hem från Arjeplog hehe...dom är skit goda ;)  Det blev en  trevlig kväll iaf med en massa godis och historier om Peter (Lindströms) tidigare, galna liv! om Cowboy kalle och lite andra figurer hahaha! Många skratt blev de som vanligt när man är me dom där två :D

Nu ska jag dra mig till Åsahmmar och rida plus fixa lite inför i morgon, de är ju då de gäller! :)


Boat tripp!

blev det i går med svärmor och hennes karl tls med Peters systerbarn Tyra och Tim :) Det va tänkt att jag skulle dit en sväng bara och fixa me lite papper. Men de blev en heldag där och jag klagar inte! Vi tog båten och piknick korjen me och sen bar de av. solen gassade så vi jobbade lite på brännan ;) vi stannade till en brygga och käkade lax,räkor,färsk potatis,parmaskinka,gräddfil,matjesill och rödlök mmm...och drack en massa ramlösa (skogshallon) till. Efter de blev de Limön och där letade vi på en liten strand, där vi stekte och käkade färsk annanas ;)  även att jag bläddrade i Ellos höstkatalog...och de kommer nog bli en fet sko beställning därifrån! men inte nu....

Mot kvällen när vi kom tillbaka ringde en tjej och jag ska på ett litet prov nästa vecka he hee...få se om man duger! kan väll avslöja lite mer efter tisdag, next week ;D


 
En favorit som luktar sjukt gott!



Tyra tyckte att de bättr å sitta på bordet :)

Tim ser lite opptimistisk ut :) 


Emmas dag

Ja under Onsdagen blev det en HEL dag hos Emma *mysit pysit* de blev en hel del snack haha.. och vi var även iväg på lite kalas hos hennes kusins tjej som fyllde 24 i Bergby... senare kollade vi in Lineas hästar också, en tjej i ockelbo som jag ska börja träna dressyr för :) för hoppningsvis under nästa vecka om allt går som de ska! Jag kan ju inte släppa att hon hade en häst som va de största jag har sett alltså! ca 185cm i manken! alltså 5cm högre än mig i MANKEN...och sen har han en hals och ett huvud också haha! en gigantisk häst va det!

Lägger ut en bild på lille Ella när hon kör dockvagn i Bergby hehe...




Ny deisign!

Ja den blev iaf mycket bättre, tycker jag!   Vad tycker ni??