090831

Sista dagen på sommaren...ja de är väll idag? fin öppning på inlägget hehe! positiva klubben menar ja :p 

Idag har jag varit på Divas hela dagen :) har ju påbörjat min praktik där nu, så jag kan få ett litet papper på vad jag kan sen ;) En månad framåt ska jag vara där! Och denna dag har inte gått så snabbt som de brukar men de blir bättre i morgon skulle ja tro. De blev ju en tidig morgon idag, eftersom att grannarna har stuckit till varma Cypern! så kl 06.00 va de bara å kliva upp till hästarna å fodra. De va riktigt skjönt faktiskt! eftersom att jag inte börjar förens kl 10, så jag hann mocka i stallet och pyssla där en stund äta frukost, ta en dusch och fräsha till sig hur länge som hellst innan jag skulle åka :)
Efter jobbet blev de stan och fika  med johanna på Waynes, skitmysigt va det där inne! nästan som ett sthlms kafe ju! Glömmde bort tiden där också...så de blev  full gas hem till stallet sen hehe...och efter de isolerade jag lite här hemma ;) och nu sitter jag här...

                                                      Vad har ni haft för er i dag?  ♥ 





Jag har en galen tröja!

Alla som har en sån här hemma, räck upp en hand ;)


Celebrity babe heter märket...


hahaha! jag var tvungen :p


Några dagar Lyx!

Ja de kan man säga att de har varit. Var in och jobbade hos Monika i Onsdags :) och då frågade hon om jag ville följa me till Sthlm på Torsdagen och gå på Formex (möbelmässa) pga att de va en i personalen som ångrat sig och ville inte vara med! Ja självklart, sa jag :) Hon brukar ju fråga lite nu och då annars med, men ofta så är de snabba puckar och sällan har man en spänn kvar när hon kommer :p Men denna gång skulle de ju bli löning ojoj oj då! hehe... Så jag följde me henne, gick på mässa och sov kvar en natt. Dagen efter blev en shopping dag med en massa inköp Oh lala! säger jag bara ;) Själva mässan tyckte jag va jätterolig! (Såg även lite kändisar som ernst kishsteiger (stava??) och en Äntligen hemma inredare...) Men jag har ju inget att jämföra me heller eftersom jag inte har varit på någon sådan förr....Men de va jättestort (3 hallar) och va de nå specillet som man tyckte om så kunde ju monika ta hem de så får jag köpa de av henne då! Det fanns ju väldigt mycke speciella saker kan jag medela :) 
Men till de näst, näst roligaste av allt! på kvällen va vi och käkade på  Easth och Monika kände någon Adam som gjorde sushi på dehär stället... iaf så fick vi en plats ute snabbt som ögat och sen fick vi en riktig snyggig som serverade oss ;) Jag beställde in sushi då (250kr för en classic sushi ) och Monika tog nå musslor...och servitören rekomenderade nå speciellt vin till Monikas mat...som sen visade sig att de inte fanns i lagret, så servitören (heter de så? haha)   Skämmdes ögonen ur sig och vi fick in ett, något dyrare vin. Vi skulle bara ha ett glas var eftersom dom kostade nästan hundra kronor styck och de va torsdag kväll liksom...Men som kompensation fick vi in en hel flaska som kostade 200 mer än de vi hade tänkt från början...så Monika frågade om han missuppfattade oss?  Men de va som kompensation och vi var ju lite VIP sa han haha!, så de blev gratis ;) så när maten kom in så visade sig att Monikas musslor inte va riktigt fräsha, så den stackars servitören (som för övrigt verkade vara ensam på hela stället, för att servera...) fick vackert hämta menyn och lilla svärmor beställde in nå nytt och när dom håller på att bestämma mat så kommer de in en kille med världens fat me sushi och säger  -Från Adam! 
Så där satt vi och käkade gotta och drack mumsigt vin och blev serverade av värsta snyggingen ;) och när vi skulle gå därifrån, fick in notan så stog de ynka 350kr på kvitto heehe... Men vi lämnade ordentlig dricks till snyggot ska ni veta haha!
På fredag fm va de inköp hos en massa leverantöer då och de va skoj å få sig en tjuvtitt på vårens inredning ;)
Shoppingen då, de näst roligaste! jo vars de blev lite nya höstkläder jeans, sticketröja,skinn brollor ;) och stövlar, även ett par Converse dojjor sen tyckte vi nog att de räckte va! haha... Men  de hade kunnat bli riktigt dyrt sheet.... de va ju riktigt roligt  att gå på stan nu när all höstklädsel finns i butikerna ;) 

De roligaste då :D jo de va på fredagen när jag träffade Carolina Gynning! Köpte även hennes parfym. Gud alltså vilken snygg människa! Jag kände mig som en liten unge, bah -Heeej får jag ta en bild hähää :D  


 


Lika som bär? skulle inte tro de!!



Sånna här dagar piggar upp! och när jag klev av tåget hemma i Gävle igen känndes de som en liten plutt stad! På kvällen skulle de vara crusing och alla raggare hade börjat samlas vid stottet för att gasa ur bilarna,supa och svina runt hahaha! aa vilken bonnhåla ;)






090824

Igår va jag till Högbo och var funktionär i stort sett hela  dagen! De är roligt att titta lite på andra ryttare och tänka att sådär duktiga kommer vi också att bli ;) Johanna kom ut en sväng och kikade på hästarna me, sen åkte vi till Åshammar en sväng efter de åkte var och en hem till sig.... Jag gick över till grannen och fixade stallet och Chilli brukar ju komma rusande i hagen när man kommer och går, men inte denna dag. Lite lätt trött efter helgen kan man lugnt säga att hon verkade vara! Hon sneglade lite på mig sen sänkte hon ner huvudet igen och typ somnade om igen hehe...sötis!

Idag då! Jo jag har skjutsat min käre svärmor till Heby och hämtat en kanot, som hon skulle hänga i taket i butiken ;)
Sen åkte vi hit och käkade en något sen lunch och kort efter de kom hennes Micke och hämtade henne.
Senare va jag till Coop bygg i Valbo och köpte nå el prylar och lite väggfärg! Tänka sig ;) Men de är en del jobb kvar innan de är dags att måla om man säger så :p men den som väntar på något gott....(får alltid vänta för länge) 


Lilla Nellie håller koll på hästarna ;)

Så sugen på höstkläder!

    Ja nog för att jag älskar sommaren! Men när hösten kommer då känns de så jäkla fräsht med långbyxor, alla fina jackor och allt som hör hösten till!  Dessa saker skulle jag vilja fyllapå min garderob med!




               
                                                                           
 
Denna modell på jeans gillar iaf jag till skor med klackar ;)


                       

De känns som att svart,nitar,dragkedjor och dyl är de Heta i höst! Men jag skulle nog trivas aldelens lysande i detta ;)      



   


                                                      

Chill out

Ja då har man varit å tävlat : D startade 90cm Först, fick en rosett  -anmälde till nästa klass 1m och fick en rosett till!
Jag har ju världens härligaste häst 4: e gången som hon hoppade  kombination också (de andra tre var på träningen i tisdags) och de är bara å rama i och i hålla om, hon "klurar" lite på sin uppgift mot hindret , jag suportar henne  och bara finns där, sen fixar hon till de  om hon så  ska få hoppa av från stillastående! Hon fixar taxeringarna mer och mer, Ibland får jag sitta till lite extra mot hindren, men oftast  får hon "fixa det själv"  inget fippel inget krångel. Gladast i stan är jag;)



Få se om de dyker upp lite mer bilder Senar:)


090821

och i dag har vi jobbat sista dagen på Sh, fikat me Z och Strösslet klippt gräset här hemma och nu sitter jag här! Ska gå över till Chilli snart, fixa stallet och putsa upp lite prylar inför i morgon :) vi ska ju tävla! och då måste man ju vara lite fin ;)  
Lite senare blir de grillning, får se om strösslingen stannar kvar hehe...de kanske dyker upp lite roliga historier om denna personlighet i framtiden ;) Han lyckas liksom fixa till både de ena och de andra! nu är han bloggkändis också ;)
Även att han är de ständiga "offret" va de jäller att jävlas me folk! i Z och Peters liv hehe...typ när han fyllde år så fick han strössel in hällt genom sitt brevinkasst! Z kom inte i håg exekt hur mycket strössel de va, men dom hade handlat för 600spänn så de va nog ett antal kilon som rullade in i brevinkasstet (stava?) Och såhär håller de på, hela tiden jag lär faktiskt säga att man tycker lite synd om han!



En nyvaken Strössling :)

090819

Idag har jag jobbat sen åkte jag hem,fixade stallet sen for jag  in till sjukan och hälsade på marie :) Stackarn säger jag bara! Men hon håller väldigt god min. Jag hade avlidit med benet av på tre ställen och ett krossat knä! de gjorde liksom ont i hela min kropp bara av att titta på hennes knä som va tjockare än  mitt lår! å endå så va de mycket mycket  mindre nu än va de hade varit...huua* Vilken kämpe!
Peter bjöd på fika ;) och vi pratade lite, även lyssnade på klagandet från sängen brevid..sheet vilka problem folk har! och ja de kan vara svårt att välja trosskydd (som denna dam hade bekymmer med) men hon behöver vell inte skrika de över hela  stället!? haha...ja stackars Marie som får lyssna på de dära hela dagarna ;p 
De va iaf skönt å få träffa henne! De va längesedan och bara att se hennes (trotts allt) glada nuna  ;) gjorde mig lugn och glad!
 
Igår va jag och tränade för Cia (en annan sjukling) som stog där med nack-krage och höll lektion för oss! De gick väldigt bra och Chilli har både växt och mognat över sommaren...så de ska bli väldigt spännande med kvalitetstävlan, hur ska de gå?



 

Dags för en partynight snart ;)

Erik,Karin å Kim


Torsdag

Har nyss varit i stallet och pysslat om min lilla häst! Men de va så mycke mygg eller knott så man höll på att få panik, dvs att de inte blev mycke övertid inte... har jobbat och städat lite här hemma och nu sitter man här, man i liksom inne i ekorhjulet jobba-äta-stallet-sova ny dag samma prosedur  hehe.. men jag klagar inte.

Imorgon hoppas jag att de ska bli en tur till Furuvik eller Gävle sjukhus.. de beror på vart vår lilla sjukling befinner sig! Jag talar då om Marie som gjorde en flygtur på Fiddyn (mini krossen) och bröt av sitt ben på tre ställen även krossade knät ordentligt! Ingen fjuttvurpa där inte...hoppas verkligen att allt går bra eller att de läker som de ska, så hon blir bra! Lilla vännen ♥

Ha de bäst så länge ♥


 


Bjärven från Arje ;)


 


090812

Exakt frya veckor till kvalitetstävlan :D

Ja idag så har vi jobbat och ridit! Är sjukt trött  idag vet inte riktigt varför...kanske helgen kommer efter :p Och de lär inte bli lugnare ihelgen som kommer heller, lördagen ska jag hjälpa Johanna me "nya" hästen sen kräftskiva på kvällen hos Ulrika och rickard och på söndagen ska jag och mamma göra en tur till Bollnäs och sen kanske de ska skottas lite spån till hästarna.  Men men...De har varit en bra dag iaf och jag fick ett jättefint träns (till hästen) av min gulliga mamma som hon hade köpt till  Chilli :) Tack tack ska du ha ♥

Fan va roligt att du ska få flytta ner Kim ♥




Kolla va pysslig jag kan vara hehe..men nu när man jobbar så ser naglarna ut som craap igen ;p

Förvånade ?

Ja nu va de ett tag sen man skrev här...men jag har haft ett liv den senaste tiden och de tackar jag för ;) Så jäkla skönt att ha nå att göra! har fått lite jobb nu då de började med 2 veckor och nu har jag fått 2 till! toppen! Är på kommun (Sandvikenhus) och klipper gräs bland annat och sen är de lite annant pyssel som man får göra när man är fastighetsskötare....Jag trivs jättebra iaf! även om det är ännu (eller betydligt) roligare att åka till Monika och Divas/ Nytorp, men jag känner mig så jäkla tacksam över att jag får jobba bara, så (nästan) vad som hellst duger.

 Hästen står ju nu i granngården, så jag vinkar Hejdå till henne när jag åker till jobbet på morgonen...hehe och det fungerar jättebra! Det har ju blivit en omställning för henne men hon börjar finna sig mer och mer i det. Tyvärr har de ju inte blivit några träningar för Cia än eftersom att hon stog på näsan ordentligt, när en liten katt sprang rakt in i hennes cykelhjul när hon kom och cyklade...sjukt! De händer liksom inte haha! katten tvärdog iaf och hon fick åka till sjukan och stanna där till hon blivit frisk ;) Så v.34 blir de nya tag, med hoppträningen. Var även och tävlade förra helgen! Skit roligt va det och jag tog grannens häst när jag ändå va i farten ;) de blev tredje gången som jag satt på honom (Silken som han heter) och vi startade ju en clear round bara (90cm) felfritt blev de och en rosett ;) bra Kicki. Startade även Chilli och vi fick ett riv, så vi red om våran sväng felfritt och en rosett till där då :) och nu börjar unghästen vakna i henne hehe..rätt va de är så blir de lite båcksprång så man får hålla i sig hehe... men de är så roligt bara och jag skulle hellst av allt vilja leva på att rida hela dagarna!


De har även blivit en till sthlm resa, denna gång med Ulrika och de va jätteroligt :) lite omständigheter blev de haha! blad annat så glömde jag tågbiljetterna,så de blev en extra tur till och från Forsbacka...På morgonen blev de  taxi från Hedesunda till Gävle ist för buss den kom ju inte då... ambulans till sjukan med Ullis då hon blev matförgiftad..Ny personal som körde ambulansen va de också och dom viste ju knappt vart vi skulle...6 timmars väntetid där....sen tänkte hon åka från sjukhuset med en kanyl kvar i armen hehe...vi höll på att sätta oss i fel taxi från sjukan... vi låste in kortet till hotellrummet...vi blev blåsta på sittplatserna vid frukosten...även att vi höll på att ta fel tunnelbana (eller vi hade hamnat helt fel om inte Linda hade hängt me i svängarna) och som avslut blev tåget på vägen hem försenat och de va nära att de blev ståplats hela vägen till Gävle, de va helt galet mycke folk på tåget. Men de va roligt! Vi va ju ner för att vi skulle prova ut Ulrikas bröllops kläning och hon hittade en jättefin, som hon troligtvis har bestämt sig för om jag känner henne rätt ;) dvs om den inte tar slut vill säga ;) Man kommer minnas denna resa länge iaf!  

Sen i helgen som varit (8-9 aug) Så va vi och åkte båt Birka åkte vi med och de va jättebra, man får inte bättre mat när man äter buffé som vi gjorde då...och de va så skjönt att bara få komma iväg lite trotts att de bara va 22timmars. Vi käkade,drack drinkar och dansade gärnet på natten ;;) även Peter och Rickard bjöd på nogra steg och de är ingen vanlig syn ska jag berätta! De blev även en hel del Kapten Morgan för grabbarna och de kan ju förklara en del hehe...

Ja de har hänt en massa roligt som jag skulle ha viljat skriva här men jag kommer inte ihåg alla deteljer och de blir bättre om man skriver aldelens efter att de har hänt något kul! inte tre veckor senare :p Bla så har de ja varit på Ön i Hedesunda 2 gånger! Den ena gången så fyllde Maria år och hon hade tema 50-60tal och de va skit roligt! de kändes nostalgiskt! Tänkte mycke på mina (och Tinas ;) vilda år i Rättvik me de andra brudarna, uppvikta jeans och raggarlugg haha! ja herregud... På Marias fest hade jag rött läppstift och en massa eyeliner hehe..och innan kvällen va slut så hade de flesta (av tjejerna) röda läppar och pussmunnar både i pannan och på kinderna haha! En skitmysig kväll va det iaf med alla mina sötisar ;) Gången efter kom Kim ner och underhöll oss hehe..och de är alltid lika roligt när hon kommer ner! och en viss Kicki fyller ju faktiskt år snart så tänkte jag att jag skulle vilja skrapa ihop alla mina Bästisar! men vart faaaan ska vi sitta då? här ? hur kul är de å bjuda folk hit? inte ett skit ska ja säga..jaja..de ordnar sig (en vecka innan, så de slutar me att vi är 3st som sitter här :p)
Emma har också varit hit och provat Chilli! och ja tror att hon tyckte de va roligt ;) hehe..hon verkade mycket nöjd iaf...Jag var tok nöjd att hon kom hit :D
 I dag har vi (jag och  Chilli) ridit vår första dressyrlektion, de ni! de gick väldigt bra iaf och hon är ju så sjukt lättlärd den lilla sötisen :)

Tjaa..de är nog de roligaste som har hänt den senaste tiden! De verkar som att de händer lite här hemma också..faast de går sakta sakta....och de jävlas ju för Peter hela tiden, ingenting får bara flyta på :p Dryyygt...
Ska försöka vara en duktig tjej och uppdatera lite oftare här... Puss på er så länge ♥

Här kommer lite bilder...



Fina Marie ♥


ett par till ;) strl 40...

En ny favvo...

50-60tals tema...

En smarrig en! från sthlms glasshus ;)

På jobbet...

Frukost :)