Måndag 30/3

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/627664/kickis---blogg?claim=2dvzwqxudfx">Följ min blogg med bloglovin</a>
Hallå igen :) igår började dagen lite segt och jag hade inga direkta planer på någonting... eftersom att jag var till hästen dagen innan... de blir varannan dag där (kanske lite mer :) men de är en bit att åka till henne och ekonimin tillåter inte att åka så långt varje dag :p Men de är ju tur nu att hon är ung och då måste hon inte ridas (eller liknande) varje dag.  Jag satt här och filosoferade iaf och slog en signal till min Ida♥  Hon jobbade hos Holmsteds i Ladugården med en massa söta kossor, så jag togpå mig nå skitkläder och drog dit :) Kossorna är ju lite läskiga men dom är ju inte farliga, de är bara att ta de lugnt liksom!  Jag var så snabb så snabb där, att Ida fick sparken! och jag fick börja ist Hahaha..näe! verkligen inte. Men de märktes att Ida va duktig på de hon gör! Hon hade lisom stenkoll på varenda ko :) Vi pysslade runt där och hon visade runt lite.
   Sen  blev de en tur till Sandviken och Mc Donalds mummsigt :q och lite senare försökte vi oss på en liten biltvätt.. haha! och de gick ju bra ;) vi firade efteråt med en liten glass -Magnum Temtation som förövrigt var mycket god. Lägger ut en liten bild på biltvättar experterna ;)




Ikväll ska jag åka och hoppträna för Cia :) de ska bli jättekul och vi får se hur de går, ska hoppa in i en grupp nu har bara ridit ensam tidigare för henne men de ska inte vara några problem :)

Lite sugen !





Men tyvärr något för dyrt för den arbetslöse...

    



skorna 170$
tröjan 159 $
klänning 108 $
  
*suck å pusst*

Helgen..

Min älskling Peter åkte i fredags till en en de vackraste platserna på jorden Arjeplog! Långt upp i norr och där åker han skoter hala dagar och kopplar bara av medans han tittar på alla vackra utsikter! Om du inte har varit dit så ÅK! De går inte att beskriva. När jag va dit (första gången) så sa jag direkt när vi kom fram -Att såhär skulle jag aldrig kunna bo! Mitt i ingenstans och långt till civilisatonen! haha! Efter att ha varit där en vecka var jag berädd på att låsain mig i stugan för att inte behöva åka hem! Jag grinade nästan i bilen och jag drömmer om att jag är där och åker skoter! sjukt. Jag var fast! helt underbart och jag som trodde att jag ville ha liv och rörelse runt mig, fest och ständigt något på G! och jag trodde at SNÖ va de värsta som fanns men jag trodde fel fel fel... De känns så långsamt när han är borta och dagarna går i slowmotion :p





Måste ju redovisa lite om helgen och vad den innehållit!  Fredagen - jag och Johanna var barnvakt i hedesunda till Ulrika och Rickards barn, medans dom var ute och roade sig ;) och JA! inga barn än för min del haha! näe då dom var så snälla så.. De var iaf tur att johanna var mä annars hade jag suttit och mata stackars Nelly fortfarande (som är ca 6månader) hon ville liksom hjälpatill när skeden nästan var i munnen och de blev vääldigt kladdigt hehe.. men Experten Johanna tog över och de lilla barnet blev nästan mätt i magen :) Senare blev de en pizza och Emil (4år) smaskade som aldrig förr Till Lets dance (som förövrigt avslutades med rätt vinnare ;) lägger in en liten bild på busungen Emil ^^
  


Lördag
-började med sovmoorgoon och de var på tiden enda till kl 8.00 sov jag :P kul.. sen satt jag vid en liten dator och drömde i ja aldelens för länge.. Vid halv ett ringde min kära mamma och taladeom att dom skulle komma och hälsapå Nu! dom stog näst intill på garage uppfarten :S ahh... Kaffe skulle dom ha också!!  Så man fixade till kaluffsen och log lite extra ;) jag hade ju gjort en massa nyttigt! startat en tvättmaskin.. och öhh ja tittat på "Nyhetsmorgon och "Efter Tio" med Malou haha.. Men de va ju lördag och då får man slöööa! inte i veckora fast man är arbetslös de är jag ganska noga med! Herr och fru Engstrand komförbi iaf och kollade in våran lilla snickerboa (med andra ord vardagsrummet.) och de va ju trevligt :) 
Senare på dagen hade jag och Johanna bestämt date i stan. En shoppingtur tog vi som inledning och en liten topp och ett par solbrillor var allt jag hittade, de liksom satt inte bra med någonting denna dag, inte ett plagg!  Men de brukar vara så att när man har pengar och får handla, då finns de inget..men när de är näst intill är utfattigt då Plupp! finns de minsann kläder överallt som vill hem till Kickis garderob! konstigt dedär...   Lite resturang blev de sen, ett efterlängtat ställe som jag aldrig har käkat på innan -Church Street Saloon! och de va ju annorlunda men toppenställe på alla vis :) sen.. masade vi oss mot Johannas fina lägenhet. Där hasade vi ner ordentligt i soffan och vi trodde nog att vi inte skulle kunna röra oss en meter till den kvällen.. men de blev en tur till Hdesunda mä och där va de fest! vi dansade som aldrig förr Haha!! näe inte direkt inte ett steg i onödan ska ja säga :P fortfarande mätta. De va kort fattat  en trevlig dag men min Darloo♥




söndag - Dopdag för Ellas del och de närvarde vi (/jag) på såklart. Emma hade bullat upp ordentligt eferåt med diverse kakor och gotta :) de var samanlagt elva barn där och dom tyckte de va toppen med stora ytor och att leka jaga! Vartefter tiden gick så tog även barnens årk slut och den ena packade i hop ( började grina) efter den andra.. men dom hade ju roligt en stund :) De små liven.

                                                                                                         Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag ♥

Trappalanda

  
  

   
Igår förmiddag åkte en av mina bästa vänner till himlen och jag hoppas du får de bättre där min vän.Saknar dig otroligt och de känns tungt

Hemma :)

Nog för att jag trivs i Arbrå men Forsbacka de är grejer de ;) 
De blev en kväll med karin igår :) tänka sig! Lite oväntat ringde hon och frågade om jag skulle mä till Tranan och käka tlsm me några av hennes vännor, självklart ville ja de!  Hon kom och hämtade mig i sitt nyinköp! en Ford fiesta (av äldre modell ;) Jag tyckte ju personligen att dehär piffade upp hela min dag haha.. jag har ju själv haft ett likadant (lik!) för inte  så längesedan.. startade altid på tredje försöket, motorstopp mitt i rödljuskorsningar, sterion hade ett eget liv osv de är liksom roligare nu efteråt än de va just då; kan ja säga :D  Men min var ju lite värre än Karins, För jag hade en sportmodell! den du..



Min ford fiesta XR2 Sport! Huset som den står utanför ar då Sundins och där bor jag när jag jobbar på Nytorp.

De blev förövrigt en trevlig kväll på Tranan igår :)

Nytorp

Ja nu är jag på Nytorp och jobbar, inte för tillfället då jag har slutat för i dag då :) men annars trivs jag bra här uppe och jag skulle kunna jobba på ett sånt här ställe :) Men tyvärr så är de aningen långt hem härifrån! och jag saknar ju min Peter, tiden går låånggsamt utan honom.
Har ridit lite i dag på Sudden och pysslat me små fölisarna tlms med några åttånde klassare från Arbrå som hade praktik :) var och handlade lite i går.. ja ni förstår ju varför man längtar hem ;) Önskar att man kunde låna någon bil och åka till karin i Bollnäs :D så skulle de vara toppen! åker man buss så lär man ju åka därifrån kl19.30 ..kul...  
ska promernera hemmåt så småningom och käka lite...


Söndag...

ja nu sitter man här.. ska åka till Nytorp och jobba om en liten stund, tur att min käre bror glappar till mamma ibland annars hade jag glömmt bort att jag skulle åka dit! Hade även planer på att åka till Ida och vara me henne i ladugården men de va ju bara tur att de inte blev så..lagomt kul att komma på de när jag va hos henne liksom, en virrpanna de är jag! jobbar lite extra på ett gymnasie  (Nytorp,som jag själv gått på) och de är ganska långt dit så man vill gärna åka upp dagen innan... 13 mil och tåg är de som gäller :p tråkigt, men de kan vara ganska skönt att åka tåg nu för tiden tycker jag, de va värre förr när man var tvungen att åka...

Idag har jag varit och hälsat på Emma och hennes lilla barn Ella, så söt så! och de blev liksom en heldag där.. kom dit till frukost time och sen blev de en ridtur på Odent :) fin fin var han att sitta på!  

Ska åka nu och eftersom att jag inte släpar med daton så kommer jag inte skriva något här förens på tisdag kväll :p


katten

Våran katt Dimmu :) och ja! han är döpt efter hårdrocks bandet Dimmu borgir ;)  men de kanske inte är så många som känner till dom?

våran katt Dimmu! och ja.. han är döpt efter hordrocks bandet Dimmu Borgir ;) men de kanske inte är så många som vet vilka dom är? Ingen musik som jag gärna lyssnar på :s men karln därimot :)

19/3 Lurad...

Här kommer mitt första inlägg!
Fösökte mig på det här tidigare i veckan men jag fick lov att börjaom idag. Tyckte att de va lite tråkiga teman så jag letade på någon på nätet ist.. Den får väl duga ett tag :) Trodde inte att jag skulle skaffa någon blogg någonsin, tycker om att läsa andras men anser inte mig själv som särskillt intressant :p  Men de kan ju vara skönt och roligt att skriva lite endå..
Vi får väl se hur länge man engagerar sig i de här :)

I övrigt så bor jag med min sambo i hus strax utanför gävle och vi har en liten katt som heter Dimmu , han är mer vild än tam! och de kommer nog att dyka upp en och annan bild på dessa personligheter här.

I Torsdags var vi till Strömsholm på hinstvisning och för er som inte vet de så är jag en häst-tjej långt in i själen och avgudar dessa djur :) Ingela och Tina som jag åkte dit med knäppte en del del kort  oc för kicki som inte har den senaste kameran och då går de inte att få särskillt imponerande bilder i ridhus,kan ja säga! så får man dom mailade till sig  och jag tänkte dela med mig av dom senare..
Jag har själv ett 4årigt sto som heter Chillout och hon tar de mesta av min fritid:) träningar, övrigt pyssel osv de kommer de stå om här oxå...

Annars när de finns lite tid över, så är de vännerna som hägrar och shopping, sopping  sola, fika, resa.. u name it :D


Välkommen till min nya blogg!