6/10...

Ja denna dag tog jag en tur till Bollnäs för att träffa den bästa Karin som finns! Och jag var kanske i ett tillstånd då man inte orkar göra en massa viktiga saker...liksom allt är viktigt heeela tiden och ingen har dött av de! men de blir tråkigt. Viktigt att kliva upp tidigt så man hinner hästen, viktigt att jobba, viktigt att handla,viktigt att sköta hästen igen,hämta hö,spån,havre, viktigt att laga mat, viktigt att vara me Peter, viktigt att diska,städa,tvätta, viktigt att vara social me kompisar viktigt att gå på möten,åka hit och dit, viktigt att passa tiden och viktigast av ALLT att vara alla människor till lags!............eller ?

Jag bästämmde mig iaf för att SKITA i allt och dra till Karin ist! Träffa någon som jag inte ser offta,tycker om och som ger så fantastiskt mycke energi och att rensa hjärnan och bara tänka på nuet. De behövde jag!
Fick även en massa inspiration till mitt eget hem som börgar ta form ;) Och eehh...Karin har då hittat en karl me bra smak! tänker inte bjuda på hela deras hem...men nån liten fnuttbild från badrummet ;)


                                          JAAA! Det är små lys dioder i hela duschen även i taket! haha!
                                 och hand fatet var som ett litet vattenfall ;)

 



På vägen hem va de inte heller dåligt! De blev en fin biltur och de är ju rena meditationen att köra bil i hälsingeskogarna när de är såhär vackert höst väder som de va denna dag!









Natt inlägg!

Jag skulle inte ens skriva blogg ju...de va inte va jag hade tänkt iaf ;) Men när jag började läsa andras så liksom kom jag på en massa roligt att skriva om, så de blir lite blogg iaf ;)

och de är så mycket jag skulle vilja skriva om på en gång...meen de blir så mycke text och man orkar läsa hälften så jag delar upp dom i flera inlägg ist!



Nöjdast är jag i mina nya önske stövlar ;)




inte riktigt min vecka...

Ja måndagen var en hemsk dag, dvs dagen efter avramlingen. De gjordce ont typ överallt! Men de går åt de bättre och nu är jag bara blå och lite gul ;) va till hälsocentralen (på torsdagen) och de känndes ju lite onödigt eftersomm att jag kännde mig som vanligt då...men men vi har iaf varit dit...

På tisdagen gjorde de fortfarande ont,chilli är fortfarande lite svälld i benen i bak och där med ingen träning :( ...försäkringskassan ringde och piggade upp (läs: raserade) hela min ekonomi pga att jag fyllt i nån ruta fel förra MÅNADEN och är nu skylldig dom en massa pengar för de nu kul, kul...jävligt kul! Ska faan aldrig mer redovisa för dom att jag har jobbat! idioter, om man ringer och frågar och rättar till felet..betalar ut! och sen en månad senare kommer dom på att de va något litet fel..

Onsdagen va nog okej...kan inte minnas att de va nå större insidenter...

Torsdagen, skulle jag ha varit till karin hade jag tänkt i min lilla hjärna...Så blev de inte! Jag glömde bort att jag skulle till Karin! Vad är de för fel, men jag hade ju onsdag hela Torsdagen såå...de kan ju vara en förklaring kanske?? och när jag satt inne på banken och väntade på min tur (14 pers föe mig) så satt jag där och skrev jordens längsta sms till Karin...vad händer! Jo jag sitter och drömmer och när de va min tur så fick dom ju ingen reaktion av mig så dom bläddrade till nästa nummer bara....men jag han ju på innan dom tryckte ytligare ett nummer ;p Anledningen till att jag var på banken va att jag har tappat bort plånboken (på  måndagen) och hade spärrat kortet och lära göra ett uttag... De går så bra för mig

Fredagen va iaf rolig, Svärmor har ju sagt ett tag att hon ville göra en ny skylltning med lite amerikanskt och western stuk! Så de ordnade vi ;) Så på fredagen när jag åkte till jobbet hde jag western sadlar, hö,lasso,lite gamla krattor och havre med mig! och jaa hon blev glad! så nu måste ni komma och kolla in våran fina skylltning ;)  

Lördagen. Då var vi till Ulrika och Nelly som hade fyllt år :) vi käkade lite tacos och myste och de va riktigt längesedan som jag käkade de! så de va uppskattat ;) Nelly (och Emil) fick ett (inomhus)tält av mig hehe...och de va nog uppskattat av ungarna verkade det som hehe...och lite pruttlera tog vi me också, ooo ja de gick också hem ;)  Jag plattade håret på ullis och satte i löshår på henne och ja hon blev väldigt olik sig, men de va snyggt! 
Efter de så va vi på fest hos Strösslingen ;) jag körde och resten drack (hallonsaft) Jag körde chevrolett Van! skitkul va de, ni vet en sån där skit stor amerikansk typ buss! med lastbils motor i hihi... jag fick massor av beröm av av Strösslet (eller Anders som han heter;) att jag var en jättebra chaufför, inte många som klarar av att köra så felfritt första gången och tjej va jag ju också! herregud då är de ju verkligen inte lätt :p Kl: 05.00 va vi hemma i Forsbacka igen... Sov typ hela dagen och sen åkte vi till mormor och käkade tacos igen hehe...å de va så mysigt! 

Söndagen städdag och slappdag..nu sitter jag och surfar lite ;) 

Some party pix :)



The driver...




                                    Basse gjorde en kassler haha!



                                                                  Värdinnan ;)




                                                 party party...



En vaken Basse...