Tapet ångest...

Vad är de för väder!

Idag ska jag åka och rida, fåse om man blåser bort! Tänkte att jag skulle hoppa lite idag så behöver man inte vara rädd att man får ett träd i skallen...
Mot kvällen ska Peters pappa komma och skruva upp gips :) här i vardagsrummet hurra! hurra! hurra! vi pratade även tapet i går och vi får väl gå halva vägen var då... Jag får tapetsera fler väggar och han får måla fler :P  De blir tre fondväggar de låter ju lite konstigt men de kommer bli bra ;) bakom soffan och väggen mot akvarierummet  de kommer att kännas mer som en hel vägg då...och vid matsalsdelen. En del av er fattar väl ingenting nu, men de är ju för att de är lite omgjort här nu sen ni va här senast...  pik!  ;)

Va och hälsadepå Johanna igår och de va super! Vi käkade vaniljvisp med äppelpaj, och jordgubbar ;) hehe..vadå gottegrisar...
Hon har ju köpt sig en loftsäng och ville ha sig en liten walking closet under den. Sagt och gjort, vi möblerade om allt vad kläder hette och de vill inte säga lite då...och de blev riktigt bra lär ja säga ;)
Vi va även till lilla Ica och hämtade ut några små biljetter :D till Britney Spears!!! den 14Juli! Sjukt roligt ska de bli :D Jag vet att ni är avis ;D haha... lyckos mig!!






hmm... eller kanske dehär tapeten..

Kommentarer
Postat av: Ida

typ såndär tapet har ju jag i sovrummet

2009-06-05 @ 12:29:47
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

Nästan lika mönster =)

2009-06-05 @ 14:14:23
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Tony (Fotograf Heavens.se)

Hej, jo jag är fotograf, jag och en tjejkompis Sofie(makeupartist)håller på att starta upp eget fast har hållt på att fota ett bra tag som hobby, har gjort en hel del jobb, så visst satsar jag seriöst på det, du kan se en del bilder som vi tagit på www.heavens.se under portfolio, sidan är väl lite tänkt som en förmedling där modeller kan ha en portfolio att visa upp, vi kommer köra en fotodag nu under sommaren i karlstad där alla är välkomna att prova på, det kommer finnas flertalet Modeller, fotografer och makeupartister där... lära känna varandra, skapa nya kontakter och ha en kul fotodag helt enkelt :-)

2009-06-05 @ 16:57:23
URL: http://lifeofheaven.blogg.se/
Postat av: Karin

haha nix jag är INTE avis :D

2009-06-05 @ 21:46:18
URL: http://tornros.blogg.se/
Postat av: Ida

haha ja hon är så sötis!

2009-06-07 @ 20:40:42
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: kim

ja de va tur han klarade sig :) Smällen hade tydligen sett mkt värre ut än va vi trodde, han som körde bilen bakom hade sett hela kevins underrede så han lär ha lättat mycket från marken :S Men han kom undan med en öm kropp och några bulor ;) Kanske han tar de lite lugnare i trafiken nu :)



Va har du gjort i helgen då föresten ? :)

2009-06-08 @ 12:27:38
URL: http://kimfannyengman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback